PieperCross 3.0 Update 13 maart

Even een update op vrijdag de 13e… šŸ˜¦

en het zou dus zo maar eens op een klein drama kunnen uitlopen met onze piepercross van 11/12 april, zoals jullie kunnen begrijpen met de recente ontwikkelingen in de corona virus uitbraak en de door de overheid en andere instanties genomen maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Gemeentelijke vergunningen voor dergelijke evenementen en KNMV wedstrijden zijn t/m eind maart gecancelled.

HUIDIGE STATUS:

De genoemde maatregelen van de overheid en KNMV gelden vooralsnog eerst t/m einde van deze maand. Er zal rond die tijd ook duidelijkheid gaan komen of die periode verlengd wordt of dat er weer evenementen mogen plaatsvinden in april. Wij zitten niet stil, maar we zetten de opbouw van het circuit qua uitzetten van linten en bepijling wel even op een laag pitje tot we meer duidelijkheid krijgen richting 1 april. Indien nodig kunnen we dan met vereende krachten in 2 weken tijd ons piepercircuit wel klaar krijgen.

Indien er nieuws is te melden zal het in eerste instantie vermeld gaan worden op http://www.piepercross.nl en http://www.mcsportlust.com

 

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s