Over MC Sportlust

MC Sportlust te Houtigehage is een onderlinge motorclub van vrienden, opgericht op 1 november 2000. Het merendeel van de ca. 30 leden zijn rijdende leden, maar velen rijden slechts incidenteel of pakken in de herfst eens een georganiseerde Offroad rit mee. Een aantal leden zijn zeer actief in de offroad motorsport en doen aan offroad, cross, grasbaan en/of komen uit in het KNMV ONK Enduro kampioenschap. Meerdere keren per jaar word er een OTR trip naar het buitenland georganiseerd.

Onze officiële activiteiten zijn ondergebracht in Stichting “Enduro & Offroad Motorsport Houtigehage”, welke als officiële motorclub is aangesloten bij de KNMV.

We vergaderen elke 1e donderdag van de week vanaf 20:30 in Café Sportlust te Houtigehage. Het bestuur bestaat momenteel uit: Wopke Hoekstra, Jelle Booi, Richard de Boer, Klaas Slof en Ties Pol.

Van onze activiteiten en Enduro avonturen in het buitenland worden ook vaak leuke filmpjes gemaakt. Deze zijn terug te vinden op ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCY2nstPTXl70zZBBdxoa0tA

Deze internet pagina is met name bedoeld om informatie van de club beschikbaar te maken aan leden en andere belangstellenden.

2 reacties op Over MC Sportlust

  1. hee
    let op !!!!!
    we vergaderen elke 1e donderdag van de WEEK,,,,,,,,,moet zijn van de MAAND denk ik .

  2. de kip zegt:

    Watjes niet eens bij de eerste vijf,jammer dat ie niet weer komt.Ik had wel een grote kans gehad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s