Update 3 mei: SpeedCross 1e Pinksterdag 4 juni 2017

Hallo motorfreunden,

Even een update betreffende de SpeedCross van 2017; zowel van de KNMV als ook de gemeentelijke vergunningen zijn binnen! Voorwaarde van de gemeente Achtkarspelen was echter wel dat we voor zondagse evenementen pas ’s middags vanaf 13:00 uur mogen beginnen met trainingen/wedstrijden. Daar tegenover staat dat we ook ’s avonds mogen doorgaan. En aangezien de dagen dan al weer een stuk langer zijn en tevens vrijwel iedereen vrij is op 2e pinksterdag is dit wat ons betreft geen probleem.

Voorlopige planning:

Zaterdag 3 juni: Inschrijven/Registratie 2-uurs EnduroCross: vanaf 15:00 uur. Training: 16:00 uur. Start-opstelling: 16:45. Le Mans start voor 2-uurs race: 17:00. Einde race 19:00. Prijsuitreiking/napraten vanaf 19:30 uur.

Zondag 4 juni: Inschrijven/Registratie SpeedCross: van 11:00 uur tot 12:00 uur. Training: 13:00 uur. 1e manche 13:30 uur. Einde races ca. 20:00. Prijsuitreiking/napraten/borrelen vanaf 20:30 uur.

Voor zaterdag op zondag: Kampeermogelijkheid aanwezig op de paddock, geen douches, geen stroom, wel toiletten.

De inschrijving is inmiddels geopend. Voor opgave stuur je simpelweg even een email naar wopke2005@versatel.nl met je naam en woonplaats en rijnummer en geef aan of je aan de EnduroCross en/of SpeedCross mee doet en geef je nivo aan (DMX/Nationaal/Inter). Indien er bij de SpeedCross voldoende animo is voor een aparte Inter klasse dan wordt dit nog gemeld.

Wijzigingen voorbehouden. Houd deze website in de gaten voor verdere updates.

El Presidente #737

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Update 3 mei: SpeedCross 1e Pinksterdag 4 juni 2017

  1. Pingback: SpeedCross Pinksterweekend: Update 29 mei | MC Sportlust Info Pagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s