MC Sportlust Catalunya Enduro tour

Van 7 t/m 13 mei was er een groep rijders van onze MC naar Marcel Davids in Lloret de Mar afgereisd om een weekje lekker te gaan enduro rijden in Noord-Spanje. Prima accommodatie en weertje en een prachtige omgeving om lekker met je enduro motor door de Catalaanse heuvels en bossen te rijden. Na een eerste verkennings-dag zijn we voor een 4-daagse Catalunya tour richting de Pyreneeën vertrokken waarbij we ’s nachts steeds op een andere locatie verbleven. Zo maakten we een mooie tocht met afwisselende routes/terrein. Toen de bergen richting de uitlopers van de Pyreneeën iets hoger werden rond de 2400 meter, werd het terrein ook heel anders, het leek hier soms erg veel op een rit in Polen of Roemenië, maar het werd nergens extreem, dus voor een ieder goed te doen.

Af en toe werd er door Marcel ook nog even gezocht naar aanvullingen of alternatieven om zijn route nog mooier te maken. Zo vonden we o.a. een drooggevallen rivierbedding met heel veel stenen en gigantische witte/grijze keien, deze had zeker mee kunnen doen in een etappe van de Romaniacs of een Erzberg route. Deze route werd “White Cobra” gedoopt, in navolging van de beruchte “Black Mamba” sectie in de Romaniacs 🙂 Deze extreme sectie hadden we nog honderden meters kunnen volgen, maar we moesten door op de route en tevens raakten enige motoren (en hun rijders) aan, dan wel van de kook…

Hieronder zoals altijd enige sfeerbeelden van onze avonturen.

Groeten,

El Presidente #838

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op MC Sportlust Catalunya Enduro tour

  1. Robert zegt:

    Ziet er allemaal mooi uit, enkele herken ik nog wel van dat wij eens een dag meegeweest zijn in Polen . nog steeds strak op de motor houd dat vast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s