Jörn van der Velde pakt clubkampioenschap 2020

In onze Corona-Proof Track Tour werd op 15 november jl. het clubkampioenschap van MC Sportlust verreden. Met 13 enthousiaste rijdende leden en een juryteam werden in de buurt van Houtigehage 7 verschillende lokaties aangedaan waar een special test was uitgezet. Elke test was weer anders en zowel de enduro-, cross- en trial- motor vaardigheden moesten gebruikt worden. Met erg zacht weer, waarbij de dag zelfs nog begon met een zonnetje, werd het bij de voorlaatste proef toch wat regenachtig, gelukkig vond de laatste proef; een indoor-super enduro cross, binnen plaats, zodat we voor de plensbuien lekker warm binnen zaten.

De strijd om het podium was erg spannend, de eerste drie rijders gaven elkaar erg weinig toe en iedereen maakte wel eens een foutje of had een iets mindere proef. Uiteindelijk werden de 3 grootste bekers verdeeld met slechts een marge van 1 punt.

Jörn van der Velde werd dus de terechte winnaar en mag de grote wissel beker een jaar lang op zijn schoorsteenmantel showen.

Hierbij ook nog de volledige (bijgewerkt/gecorrigeerd waar nodig ) uitslagen van alle onderdelen:

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s