PieperCross 3.0 update 12 februari

Hallo Motorfreunden,

De PieperCross 3.0 gaat er komen. De benodigde vergunningen van de gemeente en Provincie zijn verleend. Ondanks de huidige strengere milieu eisen; denk hierbij aan stikstof problematiek, geluid, landschap, etc. hebben wij als organisatie kunnen aantonen dat we onze zaken goed voor elkaar hebben. Eigen geluidsmetingen laten uitvoeren, stikstof berekeningen laten doen door provincie Groningen, flora en fauna inventarisatie plan, etc.

Kortom, we kunnen los. Dit gaat gebeuren in het paasweekeinde van 11/12 april. Zie voor alle details, reglementen, programma en planning de nieuwe website http://www.piepercross.nl. Hier kun je je binnenkort ook inschrijven.

Zaterdag ATB rit, ’s middag weer lekker vrij Offroad rijden, en ’s avonds een heuse endurocross/proloog met veel spektakel. Dan op zondag de Cross Country wedstrijd met 3 starts. 2x een manche van 1 uur en dan een finale van 1,5 uur. In de pauzes is er een Classic Motocross wedstrijd over 2 manches. Voor de Pre-85-Vintage club en een toegevoegde Pre90-Open Classic klasse.

We zijn al begonnen met uitzetten van baan en proloog circuit. Updates met evt. foto’s en filmpjes van de voortgang, opbouw en sighting laps zullen hier volgen.

Maar ALLE officiële info dus op http://www.piepercross.nl

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s