PieperCross 2.0 13/14 April as Update 7 April

Goeiemiddag coureurs en motorfeunden,

We hebben gisteren al weer veel gedaan op de Pieperbaan. Begint er nu serieus op te lijken. Het wordt steeds mooier en er komen nog steeds nieuwe ideeën en gekkigheden opborrelen uit het brein van de trackbouwers. Zo is er inmiddels een mini-mini-GP baan toegevoegd met dubbelsprongen, wasbord, kombochten e.d. op het erf van een enthousiaste helper (Auke’s GP-laantje). Dan komt er voor de tent nog een boomstam chicane en een heus “ziggyzaggy” bos met dennebomen en “onderdoor” slalom (Berend’s Boskje). Er wordt nog gediscussieerd of er ook weer een waterbak in moet om het publiek te vermaken, maar dat vindt niet iedereen een super idee. Wel springen we weer van een boerenwagen of container af (of omrijden via pussy-route). De Slootsprong (President’s Pieperjump), met een houten schans die we tussen twee mooie oude berkebomen hebben geklemd is ook al getest en blijkt vrij eenvoudig te doen (ook hier is een pussy-route). Later deze week volgen er updates met film van de gehele route als deze af is.

Dit belooft echt weer een onvergetelijke race te worden op een geweldige baan. Voor de MC Sportlust rijders wordt dit echt onze mooiste clubrace ooit ( by Far!) Hier moet je dus gewoon bij zijn, dus net stinne, mar hinne en regel je (dag-) licentie en inschrijving op tijd. Van de week zetten we de puntjes op de i. Het weer zier er heel goed uit, het zou zelfs kunnen zijn dat we moeten sproeien… (geen geintje).

El Presidente #737

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s