Update 12 Oktober

Goedenavond heren coureurs,

Het is Raceday T-1 ! We hebben het maximum van 80 rijders bereikt! Een mooi vol startveld en er lijkt prima weer op komst. Onze nieuwe baan ligt er super bij en morgen gaat deze ingewijd worden door de 1e KNMV “Piepercross Westerkwartier”. Het circuit is vandaag door de KNMV en de MON (voor Brommercross zondag-ochtend) gekeurd en uitstekend gewaardeerd voor de ruime opzet en veiligheid! Recht tegenover de feesttent is de extreme sectie (en tevens de “chickenline”/”pussyroute”), de waterbakken zijn inmiddels ook gevuld 🙂 , rechtsboven gaan we door een (droge) sloot, geheel links gaan we over hele breedte door een soort boomwal. Het wordt een intensieve 2uurs cross… 😛

Ook de feesttent staat er inmiddels en de keuring van het bier heb ik vanavond zelf even gedaan en is ook niks mis mee… 🙂

Hier de definitieve startlijst.

Piepercross_Deelnemers-lijst_EnduroCross-2018-v2

Oant Snein! (Tot Zondag!)

El Presidente #737

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s