MC Sportlust 2-uurs Enduro Cross gepland op 14 Oktober 2018

Hallo coureurs en liefhebbers,

Het is hier lang stil geweest, maar niet omdat er niet gereden werd. Met de club (en een verdwaalde spanjaard) zijn we afgelopen april bij Robert Kreuze mooi in Italia wezen rijden.

En we zijn met 2 man naar de Redbull Romaniacs geweest wat ook weer een heel avontuur was. Ik heb de 2e finishers medaille binnen en FJDH wil nog één keer een herkansing op zijn 1e, dus drie keer is scheepsrecht voor ons beiden? RBR 2019?

Nu de zomer op zijn eind loopt, de offroad ritten en Enduro’s bijna weer beginnen, is het ook weer de hoogste tijd om over onze jaarlijkse Endurocross na te denken.  Dat doen we dit jaar iets anders… Een ploeg enthousiaste motorsporters uit het Westerkwartier gaat een nieuw motorsport evenement opzetten. Dit evenement gaat samen georganiseerd worden met onze stichting Enduro & Offroad Motorsport Houtigehage. Aan de Poelbuurt in Opende wordt een tijdelijk crosscircuit gebouwd waar op zaterdag 13 oktober een open clubcross wordt gehouden onder KNMV vlag voor alle NL licentiehouders en op zondag is er ’s morgens waarschijnlijk een brommercross en kunnen wij ’s middags onze 2-uurs Endurocross op een aangepast circuit rijden want er moeten wel weer wat obstakels in natuurlijk 🙂

De vergunningen zijn aangevraagd en het wachten is nu op de aardappel boer die met een week of twee de piepers eruit gaat halen, waarna wij een ontwerp voor het crossircuit en de Endurocross kunnen gaan ontwerpen en uitzetten… Hier komt weer heel wat bij kijken natuurlijk, dus er zal weer een beroep op onze goedwillende leden gedaan worden om ook weer even de handjes te laten wapperen…

Meer info volgt later.

El Presidente #737

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s