SpeedCross Update 31 Mei

Goedemorgen,

even ter info, hier de voorlopige SpeedCross deelnemers lijst met voorinschrijvers. Er kunnen dus nog wel wat rijders bij want we hebben liever een vol programma… maar we weten maar al te goed dat er vaak een dag van te voren of zelfs op de wedstrijddag nog rijders beslissen om te komen en dus zal het ook deze keer wel weer allemaal goed komen… šŸ™‚

==============================================================

Nog even een “opfris” overzicht van het protocol en de tijdsplanning op beide dagen:

Zaterdag 3 juni: Inschrijven/Registratie 2-uurs EnduroCross: vanaf 15:00 uur. Training: 16:00 uur. Start-opstelling: 16:45. Le Mans start voor 2-uurs race: 17:00. Einde race 19:00. Prijsuitreiking/napraten vanaf 19:30 uur.

Zondag 4 juni:Ā Inschrijven/Registratie SpeedCross: van 11:00 uur tot 12:00 uur. Training: 13:00 uur. 1e manche 13:30 uur. Einde races ca. 20:00 (zeer afhankelijk van deelnemersveld). Prijsuitreiking/napraten/borrelen vanaf ca. 20:30 uur.

Voor zaterdag op zondag: Kampeermogelijkheid aanwezig op de paddock, geen douches, geen stroom, wel toiletten.

==============================================================

El Presidente #737

Over mcsportlust

Voorzitter MC Sportlust
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s